Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 61 61 400

Bouwplantoetsing

Inprevo helpt organisaties met het voldoen van bouwplannen aan regelgeving op het gebied van omgevingsvergunningen voor de activiteiten bouwen, brandveilig gebruik en gebruiksmeldingen.

Bouwplantoetsing

De regelgeving in de bouw wordt steeds complexer. Daarom is het van belang om een bouwplan te toetsen aan het Bouwbesluit 2012. Met een bouwplantoetsing wordt aangetoond of een bouwplan al dan niet voldoet aan de eisen van de bouwvergunning. Het toetsen van een bouwplan is een specialisme waar veel specifieke deskundigheid voor nodig is. Inprevo is hier in gespecialiseerd en we helpen u hier dan ook graag bij.

 

Uw bouwplan wordt door ons volledig getoetst, wat betekent dat we alle technische onderdelen van het plan controleren. Mochten hierin onregelmatigheden, risico’s of fouten worden gesignaleerd, dan kan een bouwplantoetsing een hoop vertraging en eventuele extra kosten voorkomen. 

Dé specialist in bouwplantoetsing

Gebouwen (zowel woon- als utiliteitsgebouwen waaronder zorggebouwen in al hun verscheidenheid), industriële complexen en technische installaties kennen geen geheimen voor ons. Inprevo is volledig vertrouwd met de toetsing van bouwplannen aan de regelgeving op het gebied van omgevingsvergunningen voor de activiteiten bouwen, brandveilig gebruik en gebruiksmeldingen. Tevens kan Inprevo de aanvraag c.q. melding hiervan verzorgen inclusief het maken van de benodigde tekeningen. Wij zijn uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.


Al met al bent u bij Inprevo dus aan het juiste adres voor een toetsing op en advies voor uw bouwplannen. Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

MEER INFORMATIE