Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 61 61 400

Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over Inprevo.

Inprevo opent in 2018 nieuw Safety Experience Centre in Houten

In 2018 verruilt Inprevo het huidige oefencentrum in Utrecht voor het bedrijfspand in Houten.

 
Door de samenvoeging van de bedrijven Falck Prevention en TSA Safety Products in oktober 2016, is besloten om over te gaan naar een nieuw bedrijfspand. De bedrijven zijn op zoek gegaan naar een pand dat bij het nieuwe bedrijf past. Het gebouw in Houten voldeed aan de wensen. Op dit moment wordt de bedrijfsruimte in Houten gerenoveerd en gemoderniseerd. Het huidige bedrijfspand in Utrecht staat voornamelijk bekend als trainingsbedrijf en is verouderd. Het nieuwe bedrijfspand wordt integraal en modern, waarbij zowel consultancy, trainingen en de middelen een plek zullen hebben.

​​​De nieuwe locatie zal dienen als een Safety Experience Centre. Dit is een innovatief nieuw centrum waar voornamelijk de cursisten praktijkgericht worden getraind. Voorbeelden van ruimtes die worden gecreëerd zijn een laboratorium (waar verschillende testen gedaan worden), een EHBO-theater waar cursisten filmpjes te zien krijgen en een e-learning ruimte. De trainingsvorm op de locatie in Rotterdam zal als voorbeeld dienen voor de nieuwe locatie in Houten. 


Het Safety Experience Centre zal verschillen met het huidige oefencentrum in Utrecht. In Utrecht wordt het praktijkgedeelte van de cursus uitgevoerd op het buitenterrein; op de nieuwe locatie in Houten zal dit voornamelijk binnen in het bedrijfspand plaatsvinden. Daarnaast kiest ervoor om minder leslokalen te creëren, met als reden dat de trainingsvorm verschuift naar praktijkgericht. Er zullen daarom meer praktijkgedeeltes worden gebouwd waarin de cursisten kunnen oefenen. Inprevo streeft erna om in het tweede kwartaal van 2018 officieel over te gaan naar de nieuwe locatie.​

Op de foto staan directeur Bob Goevaers en algemeen directeur van Inprevo Rody Degeling.

Gerelateerde nieuwsitems