Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 61 61 400

Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over Inprevo.

Inprevo verhuist naar nieuw oefencentrum in Amsterdam

Donderdag 31 maart heeft de sleuteloverdracht plaatsgevonden van ons voormalig oefencentrum aan de Tarnweg in Amsterdam waar we sinds 2016 onze BHV- en EHBO-trainingen hebben uitgevoerd. Het centrum is opgeleverd aan de makelaar en we maken ons klaar om in maart onze nieuwe locatie aan de Limmerick 5 in Amsterdam te openen.

 

Het nieuwe centrum bestaat uit een kantoorgedeelte, leslokaal en een bedrijfshal. Op de begane grond wordt een ontvangstgedeelte gecreëerd voor de BHV- en EHBO-cursisten. Het nieuwe pand wordt betrokken door drie bedrijven vanuit The Safety Network waar Inprevo partner van is; S2N, TSA Safety Services en Inprevo. TSA en S2N zochten een uitvalsbasis om nieuwe en bestaande klanten vanuit de regio Groot Amsterdam te kunnen bedienen. Het is een mooie krachtenbundeling vanuit The Safety Network, waarbij ook Inprevo haar trainingsactiviteiten kan blijven aanbieden vanuit Amsterdam.

 

Op de begane grond van het kantoorgedeelte komen werkplekken voor de drie bedrijven. Op de eerste verdieping creëren we een ruim leslokaal waar zowel de theorie als de praktijk voor de EHBO gegeven kan worden. De ruime praktijkhal wordt voorzien van een ontruimingshuis waarbij we kijken naar de mogelijkheid om daarin een geïntegreerd brandleslokaal te maken. Het praktijk brandgedeelte zal uitgevoerd worden met mobiele brandobjecten en/of de mobiele trainingsunit.

 

Vanaf 4 maart is de locatie beschikbaar om trainingen uit te voeren.

 

Adres: Limmerick 5, 1046 AR Amsterdam

 

 

Gerelateerde nieuwsitems