Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 61 61 400

Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over Inprevo.

Ontruimingsontbijt op dinsdag 10 december

Velen van u zorgen dat de BHV’ers elk jaar goed worden getraind, zodat zij goed voorbereid zijn op calamiteiten binnen uw bedrijf. 

De NEN 8112:2017 “Bedrijfsnoodorganisatie en bedrijfshulpverlening” heeft als richtlijn om minimaal eenmaal per jaar een oefening te houden. De BHV-organisatie oefent dan het gebruik van middelen en het toepassen van de procedures. Het organiseren van een ontruimingsoefening is de meest efficiënte methode om aan de richtlijn te voldoen. Met een ontruimingsoefening leren ook de medewerkers het snel en effectief verlaten van het gebouw tijdens een calamiteit.
 

HOE MAAKT U UW EIGEN ONTRUIMINGSOEFENING TOT EEN SUCCES?


Wij geven uw handvatten voor een succesvolle ontruiming tijdens ons ‘Ontruimingsontbijt’ op dinsdag 10 december, waarvoor wij u hierbij uitnodigen! 

Locatie: Inprevo in Rotterdam, Zuiddiepjeskade 36.

Wij starten om 07:15 uur met een kop koffie om eerst even wakker te worden, waar na we gezamenlijk van het ontbijtbuffet gebruik maken. Daarna geven wij tips en tricks voor het uitvoeren van een succesvolle ontruimingsoefening, zowel fysiek als table-top en geven wij u meer informatie over de mogelijkheden die er zijn.

Wij eindigen rond 09:00 uur, zodat u nog genoeg tijd heeft voor uw reguliere werk op die dag. 

Komt u ook? U bent vrij om een collega of relatie mee te nemen. Geef dit dan wel even bij ons aan, dan zorgen wij dat er voldoende koffie klaar staat. Hier kunt u zich aanmelden voor het Ontruimingsontbijt van dinsdag 10 december.