Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 61 61 400

Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over Inprevo.

Update coronamaatregelen voor trainingen en ontruimingsoefeningen

Op 14 december kondigde Premier Rutte tijdens een toespraak aan dat Nederland in lockdown gaat om het toenemende aantal besmettingen een halt toe te roepen. De afgekondigde maatregelen hebben betrekking op vele branches, zo ook op de BHV- en EHBO-branche.

 

Inprevo volgt de richtlijnen van de overheid en blijft trainingen verzorgen indien de veiligheid van medewerkers of de continuïteit van het bedrijf in het gedrang komt. In overleg met de klant/opdrachtgever blijven wij beschikbaar om onze dienstverlening uit te voeren. Uiteraard nemen wij alle veiligheidsvoorschriften in acht en hanteren wij een aangepast trainingsprotocol. Bekijk hier onze protocollen:

 

Veiligheid op de werkvloer

Het kabinet vraagt opnieuw om zoveel mogelijk thuis te blijven en op afstand te werken. Nogal wat werkgevers krijgen daardoor de komende tijd te kampen met onderbezetting. Het Rode Kruis, Het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening, de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en de Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN) vragen werkgevers om goed na te denken over hoe ze de veiligheid op de werkvloer in deze situatie tóch kunnen garanderen, voor alle mensen die door de aard van hun werk niet thuis kúnnen werken. Zorg er in elk geval voor dat er altijd iemand aanwezig is die getraind is om bij incidenten eerste hulp kan verlenen en kan optreden bij een brand en/of ontruiming. Dit helpt om letsel en schade te beperken en de bedrijfscontinuïteit te borgen. Indien de bedrijfscontinuïteit door onderbezetting van de bedrijfsnoodorganisatie in het geding komt, treden organisatie en opleider met elkaar in overleg om te komen tot een passende oplossing. Ook herhalen we ons dringende advies om medewerkers en eventuele bezoekers mondkapjes te laten dragen zodra zij zich binnen het pand verplaatsen.

 

Mocht u vragen hebben over uw geplande training of ontruimingsoefening, neem dan gerust contact met ons op via 088 - 61 61 400 of via info AT inprevo DOT nl

 

 

 

 

Gerelateerde nieuwsitems