29 november 2022

Webinar: Huisvesting en brandveiligheid in de zorg

Zorgorganisaties zijn voortdurend bezig met ontwikkeling en nieuwe huisvesting voor hun cliënten. Daarin speelt veiligheid en met name brandveiligheid, een cruciale rol. Na deelname aan het webinar bent u als zorgorganisatie volledig op de hoogte van de belangrijkste ins- en outs op het gebied van brandveiligheid.

Huisvesting en brandveiligheid in de zorg

Als zorgorganisatie wilt u natuurlijk een zo veilig mogelijke leefomgeving creëren voor uw client, maar wat komt daar allemaal bij kijken?

Brandveiligheidsaspecten bij huisvesting

Welke aspecten en met name welke brandveiligheidsaspecten spelen een rol in het proces van nieuwe huisvesting? Vanuit welk wettelijk kader moeten deze aspecten in onderling verband met elkaar worden gebracht?

Op deze vragen wordt tijdens het webinar; huisvesting en brandveiligheid in de zorg, een antwoord gegeven! Na het zien van dit webinar bent u als zorgorganisatie volledig op de hoogte van de belangrijkste ins- en outs op het gebied van brandveiligheid, vanaf het ontwerp t/m de gebruiksfase in relatie tot huisvesting.

Inprevo deelt haar kennis!

Inprevo vindt het belangrijk dat (brand)veiligheid op de agenda blijft staan, ondanks dat het voor veel bedrijven op dit moment niet hun eerste prioriteit is. Daarom organiseren wij kosteloos online kennissessies over verschillende onderwerpen. U ontvangt na aanmelding een uitnodiging om deel te nemen aan de sessie.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op