Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 61 61 400

Inschrijven

excl. 21% btw


Veilig werken met Ammoniak

Het werken met ammoniak en CO2 brengt gevaren voor de gezondheid met zich mee. Voldoende kennis van de risico's en de juiste omgang met de producten NH3 (ammoniak) en CO2 is daarom van groot belang voor een veilige werkomgeving. Na de training Veilig werken met ammoniak en CO2 van Inprevo is de deelnemer in staat specifieke kenmerken, risico’s en gevaren te kennen en een mogelijk onveilige situatie te beschrijven en te herkennen.

 

Trainen ten tijde van het coronavirus

Vanwege de huidige coronacrisis zijn er passende maatregelen getroffen om de veiligheid van de training te waarborgen. Zo zijn onze oefencentra en trainingen aangepast zodat deelnemers op een veilige en verantwoorde manier trainingen te kunnen volgen in de 1,5 meter samenleving.

 
Meer weten over onze veiligheidsmaatregelen? Lees in ons protocol welke veiligheidsmaatregelen we hebben getroffen.

 

Certificaat 

Wanneer de training succesvol wordt afgerond, ontvangt je een certificaat. Je bezit dan de juiste vaardigheden om veilig te kunnen werken met ammoniak en CO2.

Doelgroep
De training Veilig werken met ammoniak en CO2 is bedoeld voor o.a. medewerkers technische dienst, installatie- en servicemonteurs, operators, bedrijfshulpverleners, toezichthouders en vergunningverleners en (bedrijfs) brandweer. Door hen te trainen in de voorbereiding op en de omgang met ammoniak- en CO2-calamiteiten wordt de veiligheid op en rond NH3- en CO2-installaties geoptimaliseerd.

 

Inhoud

Na deze training ken je de gevaren en risico's van ammoniak en CO2. Je wordt getraind in:

  • Kenmerken van ammoniak en CO2;
  • Juiste omgang met ammoniak en CO2;
  • Onveilige situaties in kaart brengen;
  • Het verlenen van adequate hulp bij incidenten.

Duur: 1 dag
Locatie:
  • Houten
  • Klantlocatie