Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 61 61 400

Over ons

Inprevo staat voor integrale preventie voor organisaties. Inprevo is in 2018 ontstaan uit de bedrijven Falck Prevention en TSA Safety Products.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Inprevo ziet het als een belangrijke maatschappelijke taak om organisaties voor te bereiden in het geval er een calamiteit plaatsvindt en wil het veiligheidsbewustzijn in organisaties te verhogen. Dit doen wij vanuit onze missie 'Protecting People'. Wij zijn ons ervan bewust dat onze activiteiten impact hebben op het milieu en op de maatschappij. Daarom investeren wij elke dag in onze mensen, zodat zij ook in een veilige en goede omgeving bewust en met passie verantwoord en duurzaam hun professie uit kunnen oefenen. Daarnaast ondersteunen wij lokale en landelijke initiatieven die bijdragen aan een veiligere en betere wereld.

 

Hieronder leest u welke stappen wij al hebben gezet.

Inprevo doneert €500,- aan stichting InteraktContour

 

De stichting InteraktContour richt zich op gespecialiseerde zorg en ondersteuning voor mensen met hersenletsel. Normaal gesproken gaat de stichting er vaak op uit met haar cliënten, maar het coronavirus en de bijbehorende maatregelen gooiden vaak roet in het eten. Daarom wil de stichting aankomend jaar extra haar best doen en staat er in januari een reis naar Oostenrijk gepland voor de cliënten.

 

Inprevo draagt graag haar steentje bij aan dit mooie initiatief en doneerde daarom €500,- aan de stichting.

 

Wij wensen de groep alvast een hele mooie reis toe en hopen dat de stichting InteraktContour in de toekomst nog meer mooie reizen mag maken!