Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 61 61 400

Over ons

Wij stellen graag de mensen achter Inprevo aan u voor. Wat doen zij en waarom werken ze juist bij Inprevo?

Onze mensen

Even voorstellen: Gerard Hoffmann, consultant Fire Safety bij Inprevo

,,Het sparren met andere collega’s over brandveiligheid vind ik het leukste om te doen.’’

 

Gerard Hoffmann werkt zo’n anderhalf jaar als consultant voor Inprevo. ,,Voorheen ben ik werkzaam geweest bij het ministerie van Defensie, de Brandweer van gemeente Overbetuwe en de Regionale Brandweer Gelderland-Midden in verschillende veiligheids- en beveiligingsfuncties. Voordat ik solliciteerde bij, destijds, Falck Prevention, heb ik mij goed ingelezen in het bedrijf. Wat is de bedrijfscultuur, waar staat het bedrijf voor en welke diensten worden geleverd? Ik heb heel bewust gekozen om bij Inprevo te willen werken. De diversiteit van het werk als consultant spreekt mij enorm aan. Ook de samenwerking met andere collega’s, het elkaar scherp houden op kennis en kunde en het optreden als docent maakt mijn werk compleet. Het sparren over brandveiligheidsvraagstukken vind ik belangrijk en noodzakelijk en bovenal erg leuk om te doen.


“Op dit moment ben ik gedetacheerd bij woningcorporatie Mooiland als Fire Safety Manager (beheerder brandveiligheid). Mijn taken zijn voornamelijk gericht op leveren van advies over brandveiligheidsvraagstukken, toezicht op (ver)nieuwbouw- en renovatiewerkzaamheden en onderhoudsbeheer en het geven van voorlichting & kennisoverdracht.

 

Samen met collega Mark Jansen leveren wij namens Inprevo een zichtbare bijdrage aan het bevorderen en in stand houden van de brandveiligheid voor de bewoners in de gebouwen van Mooiland. Als commerciële partij kun je daadwerkelijk iets betekenen voor de veiligheid van mensen”.