Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 61 61 400

Even voorstellen: Laura Koopmans

Als je naar Inprevo belt, is de kans groot dat je Laura Koopmans – den Heeten aan de lijn krijgt. Deze customer services medewerker gaat inmiddels al heel wat jaartjes mee binnen de organisatie.

Laura Koopmans

Even voorstellen: Laura Koopmans - den Heeten, medewerker customer services bij Inprevo

,,Ik vind het belangrijk om een goede band op te bouwen."


Als je naar Inprevo belt, is de kans groot dat je Laura Koopmans – den Heeten aan de lijn krijgt. Deze customer services medewerker gaat inmiddels al heel wat jaartjes mee binnen de organisatie. “Ik ben begonnen als uitzendkracht bij Stator (voorloper van Inprevo) in Almere,” vertelt Laura. “Ik ben bij het bedrijfsbureau trainingen gestart als medewerker customer services en deze functie heb ik nog steeds.”
 

Laura voelt zich als een vis in het water in haar functie. “Ik hou er van om klantcontact te hebben,’’ vertelt Laura. “Ik heb veel grote klanten, die ik mij echt eigen heb gemaakt. Ik vind het belangrijk om een goede band op te bouwen met de contactpersonen.” Hoe het werk voor haar na al die jaren uitdagend blijft, daarin is ze duidelijk: “De organisatie is meerdere keren van naam veranderd en er hebben intern ontwikkelingen plaatsgevonden, waardoor het bedrijf maar ook de werkzaamheden geen dag hetzelfde zijn.”
 

Waarom Laura juist bij Inprevo werkt, heeft te maken met de bedrijfscultuur en de mensen. “Inprevo is een hele fijne organisatie om voor te werken. Je wordt geaccepteerd, je voelt je op je gemak en je wordt snel in het team opgenomen.” 

Wat betekent veiligheid voor jou?

“Veiligheid is ook voor mij persoonlijk heel belangrijk. Ik heb rookmelders en brandblussers in huis en ben binnen onze organisatie ook BHV’er. Maar toch, toen er wat gebeurde met één van mijn eigen kinderen, vond ik het lastig om te bepalen wat ik moest doen,’’ vertelt Laura. ,,Door ook daadwerkelijk een BHV-training te volgen en ziet hoe mensen in situaties kunnen reageren, weet ik wat ik verkoop en kan ik klanten hierin adviseren. Ik weet zeker dat de klant hier bij gebaat is.”