Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 61 61 400

Over ons

Inprevo staat voor integrale preventie voor organisaties. Inprevo is in 2018 ontstaan uit de bedrijven Falck Prevention en TSA Safety Products.

Referenties

A.P. (Alex) de Lange, hoofd beveiliging bij de Rechtbank in Den Haag aan het woord:

 

De Rechtbank in Den Haag laat de trainingen voor EHBO, BHV basis en de ploegleiders organiseren door Inprevo.

 

“Voorheen deden wij al zaken met Falck BHV wat uiteindelijk Inprevo is geworden. Inprevo kwam destijds het beste uit de aanbesteding en omdat we tevreden zijn over de geleverde diensten hebben we het contract al meerdere keren verlengd.”

 

Op de vraag “Kunt u aangeven waarom u precies zo tevreden bent?”, antwoordt Alex:

“De docenten weten goed waar wij mee te maken hebben in onze organisatie en passen de lessen hier goed op aan.”  Inprevo onderscheidt zich in de markt momenteel m.n. door de lokale kennis van de docenten. Dat is voor ons het grootste voordeel.”  

 

De vraag: “Waarom zouden andere bedrijven met Inprevo zaken moeten doen?”, beantwoordt hij als volgt: De afspraken met Inprevo verlopen altijd goed en er wordt echt gehoor gegeven aan de behoefte en wensen van de klant.”

 

 

Nancy van Heumen is Hoofd BHV bij de Gemeente Dordrecht en vertelt:

 

“Na een aanbesteding kwam Inprevo als beste partij uit de selectie, inmiddels werken wij alweer jaren samen met Inprevo voor de BHV.

De trainingen op maat bij Inprevo en de scenariotrainingen op locatie zijn voor ons een goede reden om met Inprevo te werken. Wij zijn zeer tevreden.

 

Wij doen erg veel trainingen bij Inprevo, t.w. BHV en EHBO. De ploegleiders worden ook door Inprevo getraind en ook regelt Inprevo de meer specialistische trainingen zoals BMI en Preventiemedewerker.

 

Wij hebben meestal contact met onze vaste contactpersonen Wilma van Hamel en Bjorn de Klerk.  Onze ervaring is dat Inprevo beschikt over kundige medewerkers.

Inprevo is echt een prettige leverancier om mee te werken.

Wat wij fijn vinden is dat Inprevo scenariotrainingen aanbiedt, zodat de trainingen op onze organisatie zijn aangepast. Ook zijn de medewerkers altijd bereid om mee te denken.

Inprevo heeft een goed aanbod van trainingen met eigen mooie oefencentra, waardoor alles direct in één pand tot je beschikking is.”

 

 

Rotterdam Topsport is al een aantal jaren klant bij Inprevo.

Diana Schultz en Hester Timmermans vertellen:

 

 

“Wij zijn een aantal jaren geleden vanuit ons Rotterdam Topsport sponsornetwerk in aanraking gekomen met Inprevo (toen nog Falck Prevention) en hebben toen een netwerkevent voor onze sponsorrelaties mogen organiseren op hun locatie in Rotterdam. We waren meteen onder de indruk van de trainingsfaciliteiten. Vanaf dat moment nemen wij de BHV herhalingstrainingen voor onze medewerkers af bij Inprevo.

 

Wij hebben contact met 1 vaste Adviseur, Marielle Janssen en met de afdeling Customer Care, die alle administratieve zaken afhandelt.

 

Inprevo onderscheidt zich door de kleinschalige groepen, vaste contactpersonen en een lange en betrouwbare staat van dienst.

Bij Inprevo staat professionaliteit voorop en wij worden altijd goed geholpen als wij vragen hebben. Vanaf het eerste moment is alles goed geregeld en de BHV-trainingen zijn erg leuk om aan mee te doen, ook al kunnen het zware onderwerpen zijn die behandeld worden. De trainingen worden professioneel gegeven en de deelnemers bij de trainingen ook goed ontvangen. De trainers zorgen ervoor dat er een prettige sfeer hangt binnen de groep. Best een uitdaging als er 12 man in de klas zitten, die normaal niks met elkaar te maken hebben en nu een BHV training tot een goed eind moeten brengen.

De faciliteiten zijn uitstekend. Van de ontvangst bij binnenkomst, via de uitstekende lunch naar de ontruimingsoefeningen in de hal is de dag goed georganiseerd.

 

Wij willen Inprevo wel het advies meegeven om nog meer trainingsdagen in te plannen.”

 

 

 

 

 

 

De NEM in Vlaardingen laat de BHV trainingen verzorgen door Inprevo. Ook wordt er af en toe een ontruimingsoefening door Inprevo begeleid.

 

Pablo van der stap van B.V. Nederlandse Erts- en Mineraal bewerking in Vlaardingen vertelt:

 

“Wij laten onze BHV ploeg jaarlijks de herhalingstraining bij Inprevo volgen.

De relatie stamt eigenlijk al uit de tijd van Falck Prevention en is automatisch overgegaan naar Inprevo. Na een korte periode van training bij andere aanbieders een aantal jaar geleden, waarmee wij mindere ervaring hadden, zijn wij toch weer teruggegaan naar Inprevo.

 

Wij zijn ons er van bewust dat er meer BHV aanbieders zijn, maar bij Inprevo zijn de lijnen kort en de werkwijze is zeer flexibel en dat bevalt ons. Ook kan Inprevo een op maat gemaakt programma maken, waar al onze wensen worden ingepast. Dit is een groot pluspunt t.o.v. andere aanbieders en zeker voor bedrijven met specifieke processen en dus specifieke risico’s is dit een meerwaarde.

                       

Ik raad andere bedrijven aan om contact op te nemen met Inprevo en één van de Adviseurs alle mogelijkheden te laten vertellen”

 

Inprevo voert bij woningcorporatie Staedion bouwkundige scans uit, nadat er een beleidstraject aan vooraf ging.

Vincent Borgers, Technisch vastgoedmanager, vertelt over zijn ervaringen met Inprevo:

 

,,Het project verloopt geheel naar wens. Er wordt geleverd wat is overeengekomen, volgens planning en meer. Dankzij een goede voorbereiding, voortgang monitoring, expertise en een proactieve houding van medewerkers verloopt het project vloeiend. Er is duidelijk kennis van zaken, ervaring, en het streven voor leveren van kwaliteit.

 

De samenwerking wordt daarbij als zeer prettig ervaren. Als opdrachtgever word ik zo veel mogelijk ontlast in besluitvorming, projectmonitoring en klantcontact. Daarnaast word ik goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ook zijn geen klachten ontvangen van onze klanten. De inzet van onze vaste man bij Inprevo voor individuele vraagstukken wil ik niet achterwege laten. De vraagstukken die zijn neergelegd worden goed opgepakt, snel afgehandeld en voorzien van juist advies. Kortom, Ik kijk uit naar het continueren van werkzaamheden!’’

Anton van Dijk, Sr Adviseur BNO bij RET (de openbaar vervoerder van Rotterdam)


,,Onze medewerkers krijgen bij Inprevo de trainingen BHV Basis en BHV Herhaling. In het oefencentrum in Rotterdam staat een deel van de metro, waar de medewerkers van de RET in trainen. ,,Een echte eyecatcher,’’ noemt Anton de metrocabine. ,,We hebben er samen met Inprevo voor gezorgd dat de metrocabine in het oefencentrum is komen te staan. Hierdoor worden de medewerkers RET zo realistisch mogelijk getraind. Dit maakt echt verschil.’’ Aan de hand van realistische scenario’s worden de medewerkers (scenariobased) getraind op de restrisico die voor de RET aanwezig zijn.

 

,,De samenwerking gaat al jaren terug toen Inprevo nog Falck, Safety Center Holland en Risc was,’’ legt Anton uit. ,,Wij hebben een hele goede relatie met Inprevo. Dat we al jarenlang klant zijn, komt mede door hun servicegerichtheid en kwaliteit dienstverlening.’’