Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 61 61 400

Over ons

Inprevo staat voor integrale preventie voor organisaties. Inprevo is in 2018 ontstaan uit de bedrijven Falck Prevention en TSA Safety Products.

Referenties

Anton van Dijk, Sr Adviseur BNO bij RET (de openbaar vervoerder van Rotterdam)


,,Onze medewerkers krijgen bij Inprevo de trainingen BHV Basis en BHV Herhaling. In het oefencentrum in Rotterdam staat een deel van de metro, waar de medewerkers van de RET in trainen. ,,Een echte eyecatcher,’’ noemt Anton de metrocabine. ,,We hebben er samen met Inprevo voor gezorgd dat de metrocabine in het oefencentrum is komen te staan. Hierdoor worden de medewerkers RET zo realistisch mogelijk getraind. Dit maakt echt verschil.’’ Aan de hand van realistische scenario’s worden de medewerkers (scenariobased) getraind op de restrisico die voor de RET aanwezig zijn.

 

,,De samenwerking gaat al jaren terug toen Inprevo nog Falck, Safety Center Holland en Risc was,’’ legt Anton uit. ,,Wij hebben een hele goede relatie met Inprevo. Dat we al jarenlang klant zijn, komt mede door hun servicegerichtheid en kwaliteit dienstverlening.’’

 

 

Inprevo voert bij woningcorporatie Staedion bouwkundige scans uit, nadat er een beleidstraject aan vooraf ging. Vincent Borgers, Technisch vastgoedmanager, vertelt over zijn ervaringen met Inprevo:

 

,,Het project verloopt geheel naar wens. Er wordt geleverd wat is overeengekomen, volgens planning en meer. Dankzij een goede voorbereiding, voortgang monitoring, expertise en een proactieve houding van medewerkers verloopt het project vloeiend. Er is duidelijk kennis van zaken, ervaring, en het streven voor leveren van kwaliteit.

 

De samenwerking wordt daarbij als zeer prettig ervaren. Als opdrachtgever word ik zo veel mogelijk ontlast in besluitvorming, projectmonitoring en klantcontact. Daarnaast word ik goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ook zijn geen klachten ontvangen van onze klanten. De inzet van onze vaste man bij Inprevo voor individuele vraagstukken wil ik niet achterwege laten. De vraagstukken die zijn neergelegd worden goed opgepakt, snel afgehandeld en voorzien van juist advies. Kortom, Ik kijk uit naar het continueren van werkzaamheden!’’