Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 61 61 400

Vacatures Inprevo en The Safety Network

Heeft u interesse om bij Inprevo te werken? Op deze pagina vindt u de openstaande vacatures van Inprevo, maar ook van de partners uit The Safety Network.

Administratief medewerker afdeling Financiën

Wij zijn ter versterking van ons hoofdkantoor in Goes op zoek naar een ervaren:

 

 Administratief medewerker afd. Financiën (m/v)

3 dagen per week (24 uur)

 

Als administratief medewerker op de afdeling Financiën bestaat je werk uit een mix van administratieve en communicatie taken. Hieronder vallen o.a. het controleren van urenbonnen aan de hand van de Planning en het schakelen met onze opdrachtgevers, operationeel managers en eigen personeel. Doel hiervan is de eventuele verschillen te corrigeren en een correcte verloning en facturering van uren te borgen. Daarnaast ondersteun je de afdeling bij alle voorkomende administratieve werkzaamheden en draag je oplossingen en ideeën aan om de administratieve processen te optimaliseren. Wij zoeken in eerste instantie iemand die tot aan Kerstmis 2019 beschikbaar is.

 

Geïnteresseerd? Dit is wat wij van jou verwachten:

Je beschikt over een afgeronde administratieve mbo-4 opleiding en gerichte werkervaring op een financiële afdeling. Om je werk goed te kunnen doen heb je goede praktische kennis van MS Office (vnl. Outlook, Word en Excel), kun je helder en bondig communiceren in goed Nederlands en ben je accuraat en pro actief. Daarnaast is het belangrijk dat je na een korte inwerkperiode goed de hoofdzaken van bijzaken kunt onderscheiden en zelfstandig de werkzaamheden kunt uitvoeren. Werkervaring met een Planningspakket (bv RostarCas) is een pre.

 

Waarom werken bij TSA?

Een dynamische werkomgeving met een prettige werksfeer in een informeel bedrijf. Daarnaast bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Enthousiast?

We ontvangen graag je persoonlijke motivatiebrief met CVvia vacatures@tsa-bv.nl t.a.v. Patrick Giljam (Business controller). Voor meer informatie kun je hem tijdens kantooruren bereiken via 0113-405554, of raadpleeg onze website www.tsa-bv.nl.

 

Privacyverklaring:

Uw persoonsgegevens worden gebruikt volgens de privacyverklaring van TSA.

Door te solliciteren geef je toestemming om jouw CV maximaal één jaar te bewaren voor toekomstige vacatures binnen TSA Safety Services.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld