Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 61 61 400

Vacatures Inprevo en The Safety Network

Heeft u interesse om bij Inprevo te werken? Op deze pagina vindt u de openstaande vacatures van Inprevo, maar ook van de partners uit The Safety Network.

Operationeel Manager (m/v)

TSA Safety Services is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van veiligheidstoezicht. Wij voorzien al ruim 25 jaar onze opdrachtgevers in de behoefte om hen snel, deskundig, adequaat en 24 uur per dag van dienst te zijn.

Voor de regio Amsterdam-Utrecht (kantoor Amsterdam) zoeken wij een ervaren:

 

Operationeel Manager (m/v)

Fulltime (40 uur)

De werkzaamheden:

TSA opereert in een groeimarkt en zoekt de operationeel manager die onze nieuwe regio Amsterdam-Utrecht handen en voeten gaat geven. De OM gaat uitvoering geven aan zowel de commerciële als operationele bedrijfsvoering. De (klant)eisen t.a.v. veiligheidstoezicht op de verschillende locaties zijn zeer divers en complex van aard.

Jouw leidinggevend en uitvoerend personeel werkt op steeds wisselende locaties. Om een goede aansturing en begeleiding te kunnen geven heb je een groot improvisatie- en schakelvermogen. De OM geeft (mede) richting aan het uit te voeren (operationeel)beleid en onderhoudt nauwgezet contact met opdrachtgevers/klanten zodat onze dienstverlening optimaal is en blijft.

 

Jij:

Als onze Operationeel Manager beschik je over HBO werk- en denkniveau, aangevuld met bij voorkeur het diploma Middelbaar Veiligheidskundige en minimaal 2 jaar gerichte werkervaring als leidinggevende in een commerciële en operationele werkomgeving. Communiceren doe je helder en bondig en je bent sociaal vaardig. Je weet in een dynamische en ad hoc omgeving prioriteiten te stellen. Je bent woonachtig in de regio Amsterdam-Utrecht en in het bezit van rijbewijs B.

 

Wij:

TSA is een informeel bedrijf en kent een dynamische werkomgeving met een prettige werksfeer. We hebben ook nog eens goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een psychologisch onderzoek kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

 

Solliciteren:

We ontvangen graag je persoonlijke motivatiebrief met CV per mail via: TSA Safety Services B.V. t.a.v. Jan Looij (directeur), mailadres: vacatures@tsa-bv.nl. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren bellen via 0113-331010, of raadpleeg onze website www.tsa-bv.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld