Diana Schultz en Hester Timmermans - Rotterdam Topsport

– Diana Schultz en Hester Timmermans

"Inprevo onderscheidt zich door de kleinschalige groepen, vaste contactpersonen en een lange en betrouwbare staat van dienst."
Rotterdam Topsport

Diana Schultz en Hester Timmermans“Wij zijn een aantal jaren geleden vanuit ons Rotterdam Topsport sponsornetwerk in aanraking gekomen met Inprevo (toen nog Falck Prevention) en hebben toen een netwerkevent voor onze sponsorrelaties mogen organiseren op hun locatie in Rotterdam. We waren meteen onder de indruk van de trainingsfaciliteiten. Vanaf dat moment nemen wij de BHV herhalingstrainingen voor onze medewerkers af bij Inprevo.

Wij hebben contact met 1 vaste Adviseur, Marielle Janssen en met de afdeling Customer Care, die alle administratieve zaken afhandelt.

Bij Inprevo staat professionaliteit voorop en wij worden altijd goed geholpen als wij vragen hebben. Vanaf het eerste moment is alles goed geregeld en de BHV-trainingen zijn erg leuk om aan mee te doen, ook al kunnen het zware onderwerpen zijn die behandeld worden. De trainingen worden professioneel gegeven en de deelnemers bij de trainingen ook goed ontvangen. De trainers zorgen ervoor dat er een prettige sfeer hangt binnen de groep. Best een uitdaging als er 12 man in de klas zitten, die normaal niks met elkaar te maken hebben en nu een BHV training tot een goed eind moeten brengen.

De faciliteiten zijn uitstekend. Van de ontvangst bij binnenkomst, via de uitstekende lunch naar de ontruimingsoefeningen in de hal is de dag goed georganiseerd.

Wij willen Inprevo wel het advies meegeven om nog meer trainingsdagen in te plannen.”

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op