Inprevo richt zich op de preventie van calamiteiten en helpt bij brandveiligheid.

Over ons

Inprevo richt zich op de preventie van calamiteiten en helpt organisaties bij het creëren van brandveiligheid. Wij ondersteunen organisaties bij het in kaart brengen van hun risico’s en het voldoen aan wet- en regelgeving.

Inprevo biedt drie veiligheidsdiensten aan: consultancy, training en products.

Inprevo levert

Inprevo biedt drie veiligheidsdiensten aan: consultancy, training en products. Deze diensten staan in het teken van de preventie van calamiteiten. Veiligheid binnen organisaties betekent dat er gezocht moet worden naar een juiste mix van veiligheidsoplossingen voor gebouw, installaties en de mensen binnen de organisatie.
Inprevo ondersteunt klanten bij het in kaart brengen van hun risico’s en het voldoen aan wet- en regelgeving. Vanuit het veiligheidsconcept ‘Doordacht Veilig’ helpen wij bij het bepalen van een veiligheidsvisie en –beleid. Dit alles met als doel en onze missie: ‘protecting people’.

Bedrijfsfilm

geschiedenis van inprevo

Geschiedenis

Inprevo is in 2018 ontstaan uit de bedrijven Falck Prevention en TSA Safety Products. In 2016 zijn de bedrijven een joint venture aangegaan om elkaars dienstverlening te versterken. Falck Prevention verzorgt sinds 1997 veiligheidstrainingen en veiligheidsadvies in Nederland. TSA Safety Products onderhoudt sinds 25 jaar kleine blusmiddelen, droge blusleidingen, noodverlichting, gasdetectie en levert brandpreventie- en veiligheidsmaterialen.

doordacht veilig

'Doordacht Veilig'

Een goed beleid op het gebied van (brand-)veiligheid tot en met het beheer is een proces. Inprevo heeft het 'Doordacht Veiligheidsplan' ontwikkeld, welke bestaat uit vijf aandachtsgebieden. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden en toepassingen. Zodat wij u maatwerk kunnen leveren en er voor te zorgen dat u 'Doordacht Veilig' kunt werken.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Inprevo ziet het voorkomen van een brand én het goed voorbereid zijn op een calamiteit als een belangrijke maatschappelijke taak. Hoe meer mensen zo vroeg mogelijk potentiële gevaren weten te herkennen hoe meer ongelukken voorkomen kunnen worden.

Ervaringen van klanten

Ervaringen

Inprevo vindt de ervaring van haar klanten erg belangrijk. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel.
Via onderstaande button kunt u de ervaringen lezen van onze klanten.

The Safety Network

The Safety Network

Inprevo is partner van The Safety Network. The Safety Network is een samenwerkingsverband met gespecialiseerde bedrijven op het gebied van (brand) veiligheid en arbozorg.

Inprevo deelt haar kennis!

Inprevo vindt het belangrijk dat (brand)veiligheid op de agenda blijft staan, ondanks dat het voor veel bedrijven op dit moment niet hun eerste prioriteit is. Daarom organiseren wij kosteloos online kennissessies over verschillende onderwerpen.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op