Dijkoraad Viavesta treedt toe tot Inprevo en daarmee The Safety Network

Dijkoraad Viavesta treedt toe tot Inprevo & The Safety Network

9 januari 2024

Dijkoraad Viavesta is een onafhankelijk advies- en inspectiebureau op het gebied van brandveiligheid. In de afgelopen 20 jaar heeft Dijkoraad Viavesta zich gemanifesteerd als een landelijk werkend en toonaangevend adviesbureau. Om de volgende stap met Dijkoraad Viavesta te kunnen zetten is besloten om per 1 januari 2024 aansluiting te zoeken bij Inprevo en daarmee The Safety Network. Onderdeel van deze aansluiting is dat de aandelen van Dijkoraad Viavesta zijn verkocht aan Inprevo. Het voltallige team van Dijkoraad Viavesta gaat onder de bestaande naam en entiteit verder om hun klanten te blijven bedienen met hoogwaardig brandveiligheidsadvies.

Edgar Overmeen, Directeur Dijkoraad Viavesta, zegt hierover: “Kennis, ervaring en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dit hebben wij de afgelopen 20 jaar stap voor stap weten op te bouwen tot een hoog niveau door korte lijnen te hanteren en onze ervaren specialisten veel vrijheid en vertrouwen te geven. Door ons volledig aan te sluiten bij Inprevo & The Safety Network zijn wij in staat ons ambitieniveau nog verder te verhogen, zonder onze manier van werken te veranderen. Dit biedt op langere termijn meer zekerheid voor de toekomst voor zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers."

Rody Degeling, CEO TSD Group (eigenaar Inprevo), vult aan: “Dijkoraad Viavesta heeft een mooie groep gepassioneerde medewerkers en veel waardevolle klanten. Met de aansluiting van Dijkoraad Viavesta wordt Inprevo Consultancy een nog completer brandveiligheidsadviesbureau, waardoor wij nog meer klanten van specialistisch advies kunnen voorzien. Wij zijn heel blij en dankbaar dat Dijkoraad Viavesta het vertrouwen heeft in Inprevo om gezamenlijk de volgende stap te gaan zetten”.  

Inprevo richt op de preventie van calamiteiten en helpt organisaties bij het creëren van brandveiligheid en biedt drie veiligheidsdiensten aan: consultancy, training en products. Al deze diensten staan in het teken van de preventie van calamiteiten. Met de toevoeging van Dijkoraad Viavesta komt er nog meer expertise binnen de groep. Inprevo gaat Dijkoraad Viavesta helpen om verder te groeien als organisatie.    

TSD Group, strategisch investeerder en eigenaar o.a. van Inprevo en The Safety Network, is een snelgroeiende groep van veiligheidsbedrijven in Nederland, België en Duitsland. Om te blijven groeien, investeert TSD Group in de bestaande bedrijven en is zij continu op zoek naar nieuwe organisaties die zich willen aansluiten bij de groep.  

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact op met Robbert van der Veen, r.vanderveen@tsd-group.nl

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op