Stedin Gasdagen 2023

23 mei 2023

Ook dit jaar mocht Inprevo de Stedin gasdagen faciliteren. 800 Stedin medewerkers hebben deelgenomen aan één van de 10 workshopdagen in Rotterdam en Houten.

De Stedin Gasdagen 2023

De Stedin Gasdagen, ookwel de G-dagen, is een tweejaarlijks terugkerend evenement, waarbij medewerkers met interactieve workshops op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen en werkprocedures.

Het doel van de G-dagen is dan ook om medewerkers niet alleen naar de harde veiligheidsregels te laten kijken, maar om juist in te gaan op de ''zachte'' kant van veiligheid, waaronder het menselijk gedrag. Tijdens de G-dagen worden uiteenlopende workshops ingezet zodat de dag inspireert, motiveert en de medewerkers uitdaagt om het gesprek met elkaar aan te gaan. Hierdoor is het een leerzame maar ook een leuke dag waarbij collega's elkaar ontmoeten.

Workshops gasdagen

In totaal zijn er 7 workshops per dag gegeven. Alle workshops zijn georganiseerd door het Stedin team bestaande uit 50 Stedin begeleiders. Dit jaar stonden de volgende workshops op het programma;

  1. Toekomst gasnetten

  2. Nieuwe energie

  3. Onderbreken gasleidingen (groot en klein)

  4. Leren van incidenten

  5. Lekker ongemakkelijk

  6. Processen

  7. Markt

Tijdens de Stedin markt presenteren de verschillende interne afdelingen zich richting de buitendienst medewerkers.

Ook voor Inprevo was het weer een feestje om dit voor Stedin te mogen organiseren.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op