Unieke actie voor de AED; Physio Control CR2

25 augustus 2022

De Physio Control CR2 AED, is uitgerust met de nieuwste technologie. Als erkende aanbieder van alle AED merken, hebben wij een unieke, eenmalige actie.

Physio Control CR2 AED:

Tijdelijk voor € 1.699

*Actie geldt zolang de voorraad strekt

Waarom de Physio Control CR2 AED?

  • Gebruiksvriendelijk

  • Geeft real-time feedback over de kwaliteit van de uitgevoerde borstcompressies

  • De enige AED die borstcompressies toestaat tijdens de ECG-ritmeanalyse, zodat er niet gepauzeerd hoeft te worden tijdens de reanimatie

  • Vanwege het gebruiksgemak zelfs geschikt voor ongetrainde hulpverleners

Werking AED Physio Control CR2

De Physio Control CR2 is een halfautomaat uitgerust met WiFi en nieuwste technologie. Dat maakt de AED de meest vooruitstrevende AED op de markt.

Opstarten

De AED start na het openen van de klep en de cijfers 1 en 2 laten in een oogopslag zien welke handelingen er uitgevoerd moeten worden. Hierdoor is de AED ook gebruiksvriendelijk voor ongetrainde hulpverleners. De QUICK-STEP elektroden worden zichtbaar nadat de folie verwijderd is. Op de elektroden zelf, wordt door middel van afbeeldingen, aangegeven waar de elektroden geplaatst moeten worden op het slachtoffer. Na het plaatsen kan er direct gestart worden met het geven van hart massages.

Real-time feedback bij reanimatie

De Physio Control CR2 is de enige AED die borstcompressies toestaat tijdens ECG-ritmeanalyses, zodat er niet gepauzeerd hoeft te worden tijdens het geven van reanimatie.

De AED geeft real-time feedback over de uitgevoerde borstcompressies aan de hulpverlener. In een lawaaierige omgeving zorgt de Clearvoice-technologie ervoor dat het volume van de instructies automatisch aangepast worden.

Ingebouwde WiFi of 3G functie

De ingebouwde WiFi of 3G functie zorgt ervoor dat professionele hulpverleners, die aangesloten zijn op het LIFENET systeem van Physio Control , op de hoogte gebracht worden van de toestand van het slachtoffer. Tijdens een noodgeval zendt de AED bijvoorbeeld de ECG-gegevens aan het systeem door. Naderhand kan de benodigde informatie eenvoudig naar aangesloten hulpdiensten doorgestuurd worden.

Talen

Deze defibrillator kan geleverd worden in de taal: Nederlands - Engels of Nederlands. Tijdens een reanimatie kan er op ieder moment geschakeld worden tussen de talen. Hierdoor is de AED uitermate geschikt voor een internationale omgeving.

Wilt u meer informatie over deze AED en actie? Neemt u dan contact op met onze Sales afdeling via; sales@inprevo.nl of via het contactformulier.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op