Ondersteuning bij uitvoering van brandveiligheidsprojecten

Doordachte en verantwoorde oplossingen op het gebied van bouwkundige brandpreventie.

Bouwkundige brandpreventie

Is mijn vastgoed of ontwerp brandveilig en wordt er aan de geldende wet- en regelgeving voldaan? Deze vraag kan meestal niet meteen beantwoord worden. Men heeft te maken met een groot aantal brandveiligheidsvoorschriften, waardoor het voor een gebouweigenaar vaak niet duidelijk is of zijn gebouw voldoet aan de brandveiligheid. Wij voorzien onze opdrachtgevers van professioneel advies op het gebied van bouwkundige brandpreventie, voor zowel bestaande als nieuwe huisvesting.

Inprevo is de partner voor bedrijven, instellingen en overheden op het gebied van brandveiligheidsadvies. Van MKB bedrijven tot grote vastgoedeigenaren, beheerders en gebruikers. Onze specialisten doen dit voor bestaande vastgoedportefeuilles, nieuwbouw en verbouw. Of het nu gaat om bouwkundig, installatie technisch of organisatorisch advies. Wij hebben voor ieder brandveiligheidsvraagstuk de juiste adviseur in huis. Wij zijn gespecialiseerd in de werkwijzen van de overheid en ondersteunen u bij vergunningstrajecten. Ook voor diverse berekeningen m.b.t. brandveiligheid kunt u Inprevo inschakelen, zoals een brandoverslagberekening of een vuurlastberekening.

Onze specialisten adviseren vanuit het perspectief van de opdrachtgever. Onze expertise op het gebied van bouwkundige brandpreventie:

  • leidt tot de best passende oplossing die voldoet aan de wet- en regelgeving conform het Bouwbesluit 2012;

  • is kostenefficiënt;

  • levert brandveilige situaties op die passen bij de wensen van onze opdrachtgevers.

Aspecten als het beperken van materiële schade en het borgen van de bedrijfscontinuïteit nemen we samen door. Oftewel; wij zorgen voor doordachte en verantwoorde oplossingen op het gebied van bouwkundige brandpreventie!

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op