Ger Helder - Hoofd BHV bij gemeente Waddinxveen

– Ger Helder

Toen wij Ger Helder vroegen waarom hij zaken doet bij Inprevo gaf hij als antwoord dat er ontzettend veel gelachen wordt tijdens de lessen bij Inprevo. Maar dat is uiteraard niet het belangrijkste.
Gemeente Waddinxveen

Ger geeft aan: “Wij deden al zaken met Inprevo, toen zij nog Falck heette. Gelukkig zien wij bij de trainingen heel veel vertrouwde trainers die nog steeds even enthousiast zijn als destijds. Inprevo is echt een betrouwbare partner met een hele fijne manier van werken.

Ons team Bedrijfshulpverleners traint jaarlijks in één van de realistische oefencentra van Inprevo. Wij kunnen Houten zeer aanbevelen. In de nieuwe locatie in Rotterdam zijn we nog niet geweest, maar de trainingen worden binnenkort daar ingepland. Mijn ploegleiders en ikzelf als Hoofd BHV kunnen onze eigen praktijksituaties en leerdoelen inbrengen en hebben veel invloed op de opbouw van de trainingsdagen. Waar we in Waddinxveen tegenaan lopen, kunnen we uitstekend oefenen bij Inprevo. Daarbij wordt er ook enorm veel gelachen!”

Hij vervolgt: “Inprevo denkt ook echt met ons mee, werkt snel en er is genoeg flexibiliteit om een trainingsprogramma naar eigen wensen in te delen. Maatwerk bieden is echt waar Inprevo uniek in is en Inprevo pusht ons niet om zoveel mogelijk af te nemen, maar zoekt samen met ons naar een passend pakket.”

Op de vraag waar Inprevo nog in kan verbeteren, geeft Ger aan: ”Ach, ik ben een koffiefreak, dus……" "De automatenkoffie is wel goed in zijn soort, maar ik snak na een paar uur training naar een echte Espresso of Cappuccino.“

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op