Rob Albers – Facility Officer van TOM TOM

– Rob Albers

“Inprevo verzorgt voor ons de opleidingen en herhalingen BHV voor onze medewerkers."
TomTom

"Ook doen wij trainingen met Lotusslachtoffers om kennis op niveau te houden.  Ontruimingen en extra trainingen voor onze HBHV’ers worden ook door Inprevo voor ons georganiseerd.

Het meedenken door Inprevo wordt door ons erg gewaardeerd. Aan al onze verzoeken op gebied van veiligheid advies/aankoop kan Inprevo voldoen.

Wij zijn erg tevreden over de trainingen op maat voor ons bedrijf. Het zijn goede trainingen in het Engels. En niet te vergeten, de trainingsruimte in Amsterdam is erg fijn.

Ons BHV team is zeer te spreken over het niveau van de ervaren trainers en over de cursussen welke gegeven worden. De korte lijntjes binnen de organisatie, daar onderscheidt Inprevo zich in, ten opzichte van andere aanbieders.  Inprevo is helder in haar communicatie en de prijs en kwaliteit.”

Rob heeft nog wel een klein aandachtspuntje voor Inprevo. Hij geeft aan dat de bereikbaarheid met OV bij de locatie in Amsterdam niet optimaal is: “Wij adviseren een busje te laten rijden voor de cursisten vanaf Sloterdijk Station naar de trainingslocatie in Amsterdam”.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op