Geslaagde Summerschool 2023

14 september 2023

Inprevo Summerschool:
Een dag vol inspiratie en kennisdeling!

De Summerschool is de dag voor alle instructeurs van Inprevo vanuit het hele land om samen te komen voor een dag vol kennisdeling, inspiratie en het bespreken van de laatste ontwikkelingen in de wereld van veiligheidstrainingen.

Deze dag werden onze instructeurs meegenomen in een reeks boeiende onderwerpen:

Veranderingen voor instructeurs

We begonnen met een diepgaande verkenning van de nieuwste functies in ons digitale presentiesysteem. Dit platform evolueert voortdurend. Het is van cruciaal belang dat onze instructeurs op de hoogte zijn van de recente updates en verbeteringen.

Ensceneringsmiddelen in ontruimingshuizen

Een van de hoogtepunten van de dag was het gebruik van nieuwe ensceneringsmiddelen, zoals Pandora's box en Apollo LED blussers. We gaan deze gebruiken in onze ontruimingshuizen in Houten, Rotterdam en Amsterdam. We deelden praktische tips en ervaringen om deze nieuwe trainingsmiddelen optimaal te kunnen benutten tijdens de trainingen.

Rondleiding door het vernieuwde ontruimingshuis

In de zomerperiode hebben wij de ontruimingshuizen onder handen genomen en voorzien van een frisse nieuwe uitstraling en nieuw meubilair. De Summerschool was een mooie gelegenheid om iedereen een rondleiding te geven langs alle vernieuwingen en hen inspiratie op te laten doen voor hun trainingen. 

FieldLab-programma 2023-2024

Dit FieldLab-programma biedt innovatieve benaderingen van veiligheidstrainingen en belooft nieuwe mogelijkheden voor onze instructeurs en deelnemers.

Nieuwe lesplannen en lestijden

Tot slot werd er gesproken over de nieuwe lesplannen en lestijden voor 2023-2024. Het doel was ervoor te zorgen dat onze instructeurs volledig op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen in ons curriculum, zodat ze de best mogelijke training kunnen blijven bieden.  

Na een dag vol kennis en inspiratie was het tijd om te ontspannen en bij te praten. We sloten de middag af met een gezellige BBQ, waar instructeurs de kans hadden om te netwerken en ideeën uit te wisselen. Dit is altijd een hoogtepunt van onze Summerschool. Aangezien onze instructeurs door het hele land werken is dit het moment om bij te praten en waardevolle connecties te leggen.

Dank aan onze instructeurs

We willen graag al onze instructeurs bedanken voor hun betrokkenheid en toewijding aan veiligheidsopleidingen. Jullie maken het verschil en dragen bij aan een veiligere samenleving. We kijken ernaar uit om de geleerde lessen en inzichten van deze dag te integreren in onze trainingen en de veiligheid van iedereen te verbeteren.

De Summerschool 2023 was een succes, en we kunnen niet wachten tot volgend jaar voor een nieuwe dag vol kennisdeling en inspiratie!

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op