Kennisdag bij Efectis

30 mei 2023

Voor alle consultants van Inprevo was er een kennis en trainingsdag. Deze interessante en leerzame dag hebben wij gehad bij en in het laboratorium van Efectis Nederland.

De dag is gestart met een intern overleg over de voortgang en ontwikkelingen van onze eigen organisatie en daarna was het de beurt aan Cindy Beckers, Michael Schaar en Robert Scheepe Van Efectis.


Onze consultants hebben uitleg gekregen over de huidige wet- en regelgeving rondom brandwerendheid en rookwerendheid. Daarbij zijn ook de brand- en rookklassen behandeld en toegelicht. Na de lunch is er uitleg en toelichting gegeven op welke wijze brand- en rookwerendheidstesten worden uitgevoerd en welke testnormen hier op van toepassing zijn. Ook het testen van materiaalgedrag is uitvoerig behandeld, zodat duidelijk werd hoe materialen reageren op warmte, rook, etc.


Na de theorie was er aan het eind van de middag een rondleiding door het laboratorium waarbij ook een aantal testopstellingen te zien waren en duidelijk is geworden op welke wijze er in de praktijk wordt getest en hoe men tot certificering komt.


We willen Efectis Nederland dan ook bedanken voor deze boeiende en leerzame dag voor onze collega‚Äôs en de opgedane kennis van vandaag kunnen we weer gebruiken in onze adviezen en rapporten richting onze klanten.


Heeft u vragen over de kennisdag of wilt u graag advies? Wij helpen u graag

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op