Dit is de titel...

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Het oefenen en instrueren van de BHV-organisatie op stations gebeurt normaliter op locatie. Hierbij wordt altijd geprobeerd om in één oefening zoveel mogelijk wal personeel aan te laten sluiten. Beide voorwaarden passen echter niet in de huidige coronamaatregelen. Vanuit de regelgeving heeft NS echter wel de verplichting om aantoonbaar te maken dat de BHV-organisatie functioneert en geoefend is.

 Om die reden heeft Inprevo naar mogelijkheden gezocht om de BHV-oefeningen en trainingen op afstand uit te voeren. Eén van die mogelijkheden is een videoinstructie met aansluitend een vragenlijst. De vragen zullen gaan over de onderwerpen die we in de video hebben behandeld. Daarnaast is een aantal vragen toegevoegd over de basis kennis waarover een BHV'er moet beschikken. 

 Voor vragen kun je terecht bij:

 Judith J.Kerssens-Dijst@ns.nl

Ashwien Ashwien.Sital@ns.nl

Sahin Sahin.Kalkanoglu@ns.nl

Anthony Anthony.Bardouille@ns.nl

Kun je de vragenlijst binnen 2 weken na het kijken van de video invullen? Veel succes!