Dennes - Consultant

Dennes Nagtegaal is consultant bij Inprevo en gespecialiseerd in installatietechnische vraagstukken met name bij brandmeldinstallaties.

Wat is mijn rol binnen Inprevo?

Het adviseren bij installatietechnische vraagstukken bij voornamelijk de brandmeldinstallaties. Dit is bijvoorbeeld wanneer een gebouw moet worden voorzien van een inspectiecertificaat volgens het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl).

Hoe lang werk je bij Inprevo?

Ik ben sinds 2019 werkzaam bij Inprevo, op dit moment is dat alweer ruim 5 jaar.

Wat vind je het leukste aan je werk, waar kunnen we jou voor bellen?

Wat mijn werk zo bijzonder maakt is dat opdrachtgevers het certificeringstraject rondom brandmeldinstallatie erg complex vinden. Een gebouw kan bijvoorbeeld geïnspecteerd worden en worden afgesloten met een NEE-conclusie. Op dit vlak help ik onze opdrachtgevers graag met mijn kennis. Samen bespreken wij het inspectierapport en bepalen welke stappen er moeten worden genomen zodat de brandmeldinstallatie alsnog kan worden voorzien van een inspectiecertificaat.

Opdrachtgevers mogen mij ook bellen als er sprake is van een vervanging van een brandmeldinstallatie. Dan kunnen we samen de uitgangspunten bespreken en dit vastleggen in een Programma van Eisen (PvE). Als dit vereist is kan ik ook ondersteunen in het bespreken van het Programma van Eisen met het bevoegd gezag.

Ik vind het mooi om opdrachtgevers bij deze complexe vraagstukken te helpen en samen met hen de juiste invulling te geven.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Mijn werkdag start met een kopje koffie. Ik neem dan de werkzaamheden voor de dag door, lees mijn e-mails en werk mijn administratie bij.

Een kantoor dag ziet er voor mij als volgt uit:

  • Het bellen met leveranciers of met opdrachtgevers

  • Het opstellen van een Programma van Eisen of een adviesrapport

  • Het bijpraten met collega’s

  • Samen lunchen met de collega's in het restaurant in ons oefencentrum in Houten

  • Een vraag van een opdrachtgever, niet gerelateerd aan brandmeldinstallatie, bespreken met een collega. Dit kan zijn bouwkundig of organisatorisch.

Bij een locatie bezoek:

  • Neem ik de werkzaamheden op of heb ik een bespreking op locatie

  • Afhankelijk hoe een dag verloopt, werk ik daarna een opname of bespreking thuis verder uit

  • Dit doe ik voor opdrachtgevers door het hele land.

Binnen Inprevo heb ik veel vrijheid en ook verantwoordelijkheid. Dat past ook bij mij. Ik heb veel contacten met opdrachtgevers en bij allerlei vragen mogen opdrachtgevers altijd bellen. Daar waar mogelijk zal ik mijn opdrachtgever helpen of vind ik een collega die hierbij kan ondersteunen.

Het komt ook voor dat ik ’s avonds word gebeld en dan ben ik ook bereikbaar. Doordat ik veel vrijheid heb zijn mijn werktijden flexibel en niet vast. Dat is heel fijn.

Dat is ook reden dat ik na 5 jaar met veel plezier bij Inprevo werkzaam ben.

Installatietechnisch advies nodig?

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op