Ervaringen

Inprevo vindt het heel belangrijk dat iedereen goed geholpen wordt. Lees hier de ervaringen van onze klanten.

Paul Bremen General Manager van Crowne Plaza Utrecht - Central Station

Crowne Plaza Ervaring

“Voor onze hotels in Utrecht hebben we een heel pakket afgenomen (ontruimingsplannen, plattegronden, training en materiaal) bij Inprevo."

"Bij Inprevo zijn korte lijnen en contactpersonen zijn goed te bereiken. Er heerst veel “ownership” bij het team op kantoor om snel dingen op te lossen als er iets mist gaat. In het begin ging de coördinatie van de dienstverlening richting het hotel niet helemaal optimaal. Gelukkig ging dat later, in het tweede deel, gewoon goed. Het spreekt voor de professionaliteit van Inprevo dat ze met mijn feedback aan de slag zijn gegaan.

Het is voor mij erg fijn dat Inprevo een heel pakket van veiligheidsoplossingen kan leveren, zodat ik maar met 1 bedrijf om tafel hoef te zitten.”

Wat betreft trainingen geeft hij aan:

“Inprevo heeft echt een hele gave trainingslocatie in Houten en alle collega’s komen met goede (en grote) verhalen terug.”

Theo Smeets (Daycoördinator CAP HSO/CZZF) van Fibrant

Fibrant ervaring

“Wij kopen met enige regelmaat veiligheidsmeters bij Inprevo en laten eveneens de keuring door Inprevo verzorgen.

Inprevo heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is zeer oplossingsgericht.

Onze contactpersoon houdt zich echt aan zijn afspraken.

Ik zou andere bedrijven ook adviseren om zaken te doen met Inprevo omdat men erg klantgericht is en altijd in het belang van Fibrant denkt.

Wij zouden het wel leuk en handig vinden als Inprevo een vestiging in Geleen opent, want niet 1 locatie van Inprevo zit hier dichtbij.”

Michelle Bravenboer, Health & Safety Officer van Alstom

Alstom ervaring

“Alstom volgt al jaren HBHV, BHV en EHBO trainingen bij Inprevo en hier zijn wij nog steeds erg positief over. Het aanbod van trainingen bij Inprevo is zo divers en de realistische oefenlocaties in combinatie met de enthousiaste trainers maakt de trainingen compleet. Je zit niet de hele dag in een lokaal en de oefencentra zijn dusdanig ingericht dat alle scenario’s beoefend kunnen worden. Er staan overal realistische objecten en er zijn veel verschillende inzetbare middelen.

Ik ben erg tevreden over het feit dat wij elk jaar ruim voorafgaand aan de trainingen gezamenlijk met Mariëlle Janssen, onze vaste Adviseur, trainingen in overleg kunnen opzetten, zodat wij kunnen oefenen op de scenario’s die op Alstom van toepassing zijn. Elk jaar biedt Inprevo weer andere mogelijkheden en zij blijft ook verbeteren op dat gebied.

Inprevo onderscheidt zich van alle andere trainingsaanbieders. Ik zou andere bedrijven willen adviseren om eens bij Inprevo te gaan trainen. Zoek je naar een realistische training, boek dan zeker bij Inprevo! Wij werken al jaren samen met Inprevo in volle tevredenheid."

Sandra van der Werf is Opleidingscoordinator bij ADM Europoort.

Zij doet al een aantal jaren zaken met Inprevo.

ADM ervaring

"Sinds een paar jaar hebben wij onze BHV trainingen ondergebracht bij Inprevo B.V. De reden dat wij zaken doen met Inprevo was dat wij op zoek waren naar een opleidingscentrum dat zowel incompany trainingen als trainingen op locatie kan verzorgen. Als opleidingscoördinator wil ik graag medewerkers afwisseling kunnen bieden.

Omdat wij een productiebedrijf zijn is er ook behoefte aan praktijkgerichte trainingen. Dit willen wij onze medewerkers kunnen aanbieden zonder dat de essentiële vaardigheden die noodzakelijk zijn, verloren gaan. Hier is bij Inprevo veel aandacht voor.

De trainers zijn praktijkgericht omdat zij zelf de nodige ervaringen hebben opgedaan. Ieder jaar ontvangen wij veel positieve reacties van onze medewerkers als zij hebben deelgenomen aan een training op de locatie van Inprevo. De faciliteiten lenen zich ervoor om belangrijke scenario’s op te voeren wat niet altijd mogelijk is op een fabrieksterrein.”

Bertram ter Bogt, Vastgoedmanager van Q-park Nederland in Maastricht

Qpark ervaring

"Q-park doet zaken met Inprevo vanwege de combinatie van expertises die Inprevo bezit.

Inprevo heeft kennis van brandveiligheid en daarnaast doet Inprevo ook het projectmanagement bij aanpassingen aan installaties t.b.v. de brandveiligheid.

Wij waarderen de open en transparante manier van communiceren. Inprevo schakelt snel, is vernieuwend en durft het voortouw te nemen. Zo word je als klant optimaal ontzorgd.

Inprevo kan nog verbeteren in het specialisme gelijkwaardigheden. Ik kan andere bedrijven aanraden om zaken te doen met Inprevo. Inprevo is de specialist als het gaat om brandveiligheid."

Rob Albers – Facility Officer van TOM TOM

Tomtom ervaring

“Inprevo verzorgt voor ons de opleidingen en herhalingen BHV voor onze medewerkers. Ook doen wij trainingen met Lotusslachtoffers om kennis op niveau te houden.  Ontruimingen en extra trainingen voor onze HBHV’ers worden ook door Inprevo voor ons georganiseerd."

"Het meedenken door Inprevo wordt door ons erg gewaardeerd. Aan al onze verzoeken op gebied van veiligheid advies/aankoop kan Inprevo voldoen.

Wij zijn erg tevreden over de trainingen op maat voor ons bedrijf. Het zijn goede trainingen in het Engels. En niet te vergeten, de trainingsruimte in Amsterdam is erg fijn.

Ons BHV team is zeer te spreken over het niveau van de ervaren trainers en over de cursussen welke gegeven worden. De korte lijntjes binnen de organisatie, daar onderscheidt Inprevo zich in, ten opzichte van andere aanbieders.  Inprevo is helder in haar communicatie en de prijs en kwaliteit.”

Rob heeft nog wel een klein aandachtspuntje voor Inprevo. Hij geeft aan dat de bereikbaarheid met OV bij de locatie in Amsterdam niet optimaal is: “Wij adviseren een busje te laten rijden voor de cursisten vanaf Sloterdijk Station naar de trainingslocatie in Amsterdam”.

Angelique Balder, Medewerker Facilitair Beheer bij Trivire

trvre review

"Wij nemen al jaren BHV trainingen af bij Inprevo. Op de vraag waarom wij zaken doen met Inprevo, vind ik het antwoord wel grappig.

Ik heb jaren geleden bij jullie gewerkt, toen jullie nog een locatie in Dordrecht hadden.

Inprevo heeft echt een hoge gunfactor. Ik vind het altijd fijn om zaken te doen met Inprevo, omdat Inprevo helder en transparant is. Ik word daarnaast altijd zeer snel te woord gestaan als ik vragen heb. 

Wij vinden de manier van lesgeven erg leuk en vooral afwisselend. De lessen zijn niet eentonig en nooit saai en dat houd de cursisten echt scherp.  Wij hebben op dit moment geen verbeterpunten voor Inprevo.  Ik kan eigenlijk eerder zeggen: “Ga zo door Inprevo!”

Ger Helder, Hoofd BHV, gemeente Waddinxveen

Gemeente Waddinxveen ervaring

Toen wij Ger Helder vroegen waarom hij zaken doet bij Inprevo gaf hij als antwoord dat er ontzettend veel gelachen wordt tijdens de lessen bij Inprevo. Maar dat is uiteraard niet het belangrijkste.

Ger geeft aan: “Wij deden al zaken met Inprevo, toen zij nog Falck heette. Gelukkig zien wij bij de trainingen heel veel vertrouwde trainers die nog steeds even enthousiast zijn als destijds. Inprevo is echt een betrouwbare partner met een hele fijne manier van werken.

Ons team Bedrijfshulpverleners traint jaarlijks in één van de realistische oefencentra van Inprevo. Wij kunnen Houten zeer aanbevelen. In de nieuwe locatie in Rotterdam zijn we nog niet geweest, maar de trainingen worden binnenkort daar ingepland. Mijn ploegleiders en ikzelf als Hoofd BHV kunnen onze eigen praktijksituaties en leerdoelen inbrengen en hebben veel invloed op de opbouw van de trainingsdagen. Waar we in Waddinxveen tegenaan lopen, kunnen we uitstekend oefenen bij Inprevo. Daarbij wordt er ook enorm veel gelachen!”

Hij vervolgt: “Inprevo denkt ook echt met ons mee, werkt snel en er is genoeg flexibiliteit om een trainingsprogramma naar eigen wensen in te delen. Maatwerk bieden is echt waar Inprevo uniek in is en Inprevo pusht ons niet om zoveel mogelijk af te nemen, maar zoekt samen met ons naar een passend pakket.”

Op de vraag waar Inprevo nog in kan verbeteren, geeft Ger aan: ”Ach, ik ben een koffiefreak, dus……" "De automatenkoffie is wel goed in zijn soort, maar ik snak na een paar uur training naar een echte Espresso of Cappuccino.“

Caitlin Stikkelorum - Rabobank Facilitair

Rabobank ervaring

“Mijn BHV nascholing voor dit jaar viel samen met de opening van het nieuwe pand van Inprevo aan de Driemanssteeweg 174 in Rotterdam. Dit werd feestelijk gemaakt door de ballonnen en een lekker gebakje voor alle klanten. Ook kregen we weer de lekkere lunch die wij gewend zijn van Inprevo.”

"Mijn ervaring is dat Inprevo beschikt over kundige medewerkers. Daarnaast beschikt de nieuwe oefenruimte over verschillende mogelijkheden om aan de hand van realistische scenario's medewerkers te trainen. De locatie is mooi en nieuw. Er waren nog wel een aantal werkzaamheden die uitgevoerd moesten worden maar daarvan hebben wij geen overlast ervaren. Een echte eyecatcher in het nieuwe pand is het ontruimingshuis. Helaas was het brandhuis nog niet af maar dit werd goed opgelost door de trailer die Inprevo tot hun beschikking heeft."

A.P. (Alex) de Lange, hoofd beveiliging bij de Rechtbank in Den Haag

De Rechtspraak rechtbank Den Haag ervaring

De Rechtbank in Den Haag laat de trainingen voor EHBO, BHV basis en de ploegleiders organiseren door Inprevo.

“Voorheen deden wij al zaken met Falck BHV wat uiteindelijk Inprevo is geworden. Inprevo kwam destijds het beste uit de aanbesteding en omdat we tevreden zijn over de geleverde diensten hebben we het contract al meerdere keren verlengd.

Op de vraag “Kunt u aangeven waarom u precies zo tevreden bent?”, antwoordt Alex:

De docenten weten goed waar wij mee te maken hebben in onze organisatie en passen de lessen hier goed op aan.”  Inprevo onderscheidt zich in de markt momenteel m.n. door de lokale kennis van de docenten. Dat is voor ons het grootste voordeel.

De vraag: “Waarom zouden andere bedrijven met Inprevo zaken moeten doen?”, beantwoordt hij als volgt: “De afspraken met Inprevo verlopen altijd goed en er wordt echt gehoor gegeven aan de behoefte en wensen van de klant.”

Nancy van Heumen, Hoofd BHV bij de Gemeente Dordrecht

Ervaring Gemeente Dordrecht

“Na een aanbesteding kwam Inprevo als beste partij uit de selectie, inmiddels werken wij alweer jaren samen met Inprevo voor de BHV. De trainingen op maat bij Inprevo en de scenariotrainingen op locatie zijn voor ons een goede reden om met Inprevo te werken. Wij zijn zeer tevreden.

Wij doen erg veel trainingen bij Inprevo, t.w. BHV en EHBO. De ploegleiders worden ook door Inprevo getraind en ook regelt Inprevo de meer specialistische trainingen zoals BMI en Preventiemedewerker.

Wij hebben meestal contact met onze vaste contactpersonen Wilma van Hamel en Bjorn de Klerk.  Onze ervaring is dat Inprevo beschikt over kundige medewerkers.

Inprevo is echt een prettige leverancier om mee te werken.

Wat wij fijn vinden is dat Inprevo scenariotrainingen aanbiedt, zodat de trainingen op onze organisatie zijn aangepast. Ook zijn de medewerkers altijd bereid om mee te denken.

Inprevo heeft een goed aanbod van trainingen met eigen mooie oefencentra, waardoor alles direct in één pand tot je beschikking is.”

Diana Schultz en Hester Timmermans, Rotterdam Topsport

Rotterdam Topsport ervaring Inprevo

“Wij zijn een aantal jaren geleden vanuit ons Rotterdam Topsport sponsornetwerk in aanraking gekomen met Inprevo (toen nog Falck Prevention) en hebben toen een netwerkevent voor onze sponsorrelaties mogen organiseren op hun locatie in Rotterdam. We waren meteen onder de indruk van de trainingsfaciliteiten. Vanaf dat moment nemen wij de BHV herhalingstrainingen voor onze medewerkers af bij Inprevo.

Wij hebben contact met 1 vaste Adviseur, Marielle Janssen en met de afdeling Customer Care, die alle administratieve zaken afhandelt.

Inprevo onderscheidt zich door de kleinschalige groepen, vaste contactpersonen en een lange en betrouwbare staat van dienst.

Bij Inprevo staat professionaliteit voorop en wij worden altijd goed geholpen als wij vragen hebben. Vanaf het eerste moment is alles goed geregeld en de BHV-trainingen zijn erg leuk om aan mee te doen, ook al kunnen het zware onderwerpen zijn die behandeld worden. De trainingen worden professioneel gegeven en de deelnemers bij de trainingen ook goed ontvangen. De trainers zorgen ervoor dat er een prettige sfeer hangt binnen de groep. Best een uitdaging als er 12 man in de klas zitten, die normaal niks met elkaar te maken hebben en nu een BHV training tot een goed eind moeten brengen.

De faciliteiten zijn uitstekend. Van de ontvangst bij binnenkomst, via de uitstekende lunch naar de ontruimingsoefeningen in de hal is de dag goed georganiseerd.

Wij willen Inprevo wel het advies meegeven om nog meer trainingsdagen in te plannen.”

Pablo van der stap van B.V. Nederlandse Erts- en Mineraal bewerking

Nederlandse Erts- en Mineraal bewerking ervaring Inprevo

“Wij laten onze BHV ploeg jaarlijks de herhalingstraining bij Inprevo volgen.

De relatie stamt eigenlijk al uit de tijd van Falck Prevention en is automatisch overgegaan naar Inprevo. Na een korte periode van training bij andere aanbieders een aantal jaar geleden, waarmee wij mindere ervaring hadden, zijn wij toch weer teruggegaan naar Inprevo.

Wij zijn ons er van bewust dat er meer BHV aanbieders zijn, maar bij Inprevo zijn de lijnen kort en de werkwijze is zeer flexibel en dat bevalt ons. Ook kan Inprevo een op maat gemaakt programma maken, waar al onze wensen worden ingepast. Dit is een groot pluspunt t.o.v. andere aanbieders en zeker voor bedrijven met specifieke processen en dus specifieke risico’s is dit een meerwaarde.

Ik raad andere bedrijven aan om contact op te nemen met Inprevo en één van de Adviseurs alle mogelijkheden te laten vertellen”

Vincent Borgers, Technisch vastgoedmanager Staedion

Staedion ervaring inprevo

"Het project verloopt geheel naar wens. Er wordt geleverd wat is overeengekomen, volgens planning en meer. Dankzij een goede voorbereiding, voortgang monitoring, expertise en een proactieve houding van medewerkers verloopt het project vloeiend. Er is duidelijk kennis van zaken, ervaring, en het streven voor leveren van kwaliteit.

De samenwerking wordt daarbij als zeer prettig ervaren. Als opdrachtgever word ik zo veel mogelijk ontlast in besluitvorming, projectmonitoring en klantcontact. Daarnaast word ik goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ook zijn geen klachten ontvangen van onze klanten. De inzet van onze vaste man bij Inprevo voor individuele vraagstukken wil ik niet achterwege laten. De vraagstukken die zijn neergelegd worden goed opgepakt, snel afgehandeld en voorzien van juist advies. Kortom, Ik kijk uit naar het continueren van werkzaamheden!"

Anton van Dijk, Sr Adviseur BNO bij RET (de openbaar vervoerder van Rotterdam)

RET ervaring Inprevo

"We hebben er samen met Inprevo voor gezorgd dat de metrocabine in het oefencentrum is komen te staan. Hierdoor worden de medewerkers RET zo realistisch mogelijk getraind. Dit maakt echt verschil.’’ Aan de hand van realistische scenario’s worden de medewerkers (scenariobased) getraind op de restrisico die voor de RET aanwezig zijn.

De samenwerking gaat al jaren terug toen Inprevo nog Falck, Safety Center Holland en Risc was,’’ legt Anton uit. ,,Wij hebben een hele goede relatie met Inprevo. Dat we al jarenlang klant zijn, komt mede door hun servicegerichtheid en kwaliteit dienstverlening."

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op