BHV cursist verleent eerste hulp met een AED

Dag van de BHV

Wij vinden het belangrijk dat veel mensen eerste hulp kunnen verlenen en daarom sponsoren wij de Dag van de BHV 2024

Maandag 4 november vieren we de Dag van de BHV, een dag die wij bij Inprevo bijzonder waarderen. Wij vinden het essentieel dat zoveel mogelijk Nederlanders in staat zijn om eerste hulp te bieden. Daarom sponsoren wij vanuit Inprevo de Dag van de BHV 2024.

Als bedrijfshulpverlener (BHV’er) ontwikkel je cruciale vaardigheden om mensen in nood te helpen. Deze kennis kun je niet alleen op je werk toepassen, maar ook thuis, onderweg, of bij je sportvereniging. Met jouw BHV-vaardigheden kun je overal een verschil maken.

Waarom je BHV’er wil zijn:

Jij maakt het verschil!

Als BHV’er maak jij het verschil door anderen te helpen in geval van nood. De kennis die je opdoet in een BHV training of herhalingscursus komt overal van pas, niet alleen op het werk maar ook in jouw thuissituatie.

Jij weet hoe te handelen

Brand in een prullenbak of in de keuken of iemand die zich verwond of onwel wordt? Als BHV’er weet jij hoe te handelen. Jij hoeft niet machteloos toe te kijken als er iets misgaat, maar weet uit de trainingen hoe jij hulp kunt verlenen.

Jij helpt in het voorkomen van ongevallen

Doordat jij als BHV’er getraind bent, ben jij je meer bewust van de risico’s om je heen. Jij weet gevaren eerder te herkennen en zo kun je ook helpen ongevallen te voorkomen.  

Dankzij de BHV training en het tijdig herhalen en oefenen van jouw vaardigheden ben jij als BHV’er goed voorbereid op diverse incidenten en kun jij je medemens helpen in geval van nood.

Tijdens de Dag van de BHV staan we stil bij het belang van BHV’ers en spreken wij onze waardering voor hen uit. Doe jij met ons mee? Kijk op website van de Dag van de BHV.

Je kunt ook de BHV’er van het jaar nomineren. Ken jij een BHV’er die een bijzondere prestatie heeft geleverd? Nomineer jouw BHV'er van het jaar.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op