BHV Zuid-Holland

BHV Zuid-Holland

BHV-cursus in Zuid-Holland volgen? Bijdragen aan de veiligheid van uw organisatie? Dan bent u bij Inprevo aan het juiste adres. Onze gecertificeerde en gespecialiseerde medewerkers leiden u op tot bedrijfshulpverlener. In ons BHV-oefencentrum in Zuid-Holland leert u op een praktijkgerichte en snelle manier alle taken van een bedrijfshulpverlener.

Wat doet een BHV’er?

BHV'ers zijn verantwoordelijk voor preventie en treden adequaat op bij incidenten. Door de juiste hulp te verlenen, zorgen zij voor de veiligheid van alle aanwezigen binnen het gebouw. Tot de taken van een BHV’er behoren:

  • Het verlenen van eerste hulp;

  • Het ontruimen van gebouwen;

  • Beginnende branden blussen;

  • Zorgen voor de communicatie met externe hulpverleners;

  • Een goede opvang opzetten op de verzamelplaats.

De BHV Basis van Inprevo bereidt u voor op verschillende soorten calamiteiten op de werkvloer. Tijdens de opleiding ligt de focus op het bijbrengen van elementaire basisvaardigheden.

Scenariobased trainen 

Als BHV-cursist bij Inprevo wordt u scenariobased getraind. In realistische scenario’s leert u juist handelen in geval van nood. U leert door te doen, in plaats van naar langdradige presentaties te kijken. Door de praktijkgerichte scenario’s wordt u in staat gesteld om situaties in te schatten en adequaat te handelen volgens de juiste procedure.

Certificaat 

Wanneer u de opleiding met goed gevolg afrondt, ontvangt u een certificaat. Om op de hoogte te blijven van de geldende BHV-richtlijnen en om als BHV’er competent te blijven, adviseert Inprevo het BHV-certificaat jaarlijks te verlengen.

Op zoek naar een professionele BHV-opleider in Zuid-Holland? Neem dan contact met ons op. We nemen de mogelijkheden graag met u door.

Via onderstaande link kunt u direct naar onze BHV Basis.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op