Training - Veilig werken met ammoniak
Basis

Veilig werken met Ammoniak

Na de training Veilig werken met ammoniak en Co2 van Inprevo, ben je in staat specifieke kenmerken, risico’s en gevaren te kennen en een mogelijk onveilige situatie te beschrijven en te herkennen.

Prijs
€ 750,00 excl. BTW
Duur
1 dag
Locatie
Houten

Het werken met ammoniak en CO₂ brengt gevaren voor de gezondheid met zich mee. Voldoende kennis van de risico's en de juiste omgang met de producten NH₃ (ammoniak) en CO₂ is daarom van groot belang voor een veilige werkomgeving.

Na de training Veilig werken met ammoniak en CO₂ van Inprevo is de deelnemer in staat specifieke kenmerken, risico’s en gevaren te kennen en een mogelijk onveilige situatie te beschrijven en te herkennen. 

Certificaat 

Wanneer de training succesvol wordt afgerond, ontvang je een certificaat. Je bezit dan de juiste vaardigheden om veilig te kunnen werken met ammoniak en CO₂.

Doelgroep

De training Veilig werken met ammoniak en CO₂ is bedoeld voor o.a. medewerkers technische dienst, installatie- en servicemonteurs, operators, bedrijfshulpverleners, toezichthouders en vergunningverleners en (bedrijfs) brandweer. Door hen te trainen in de voorbereiding op en de omgang met ammoniak- en CO₂-calamiteiten wordt de veiligheid op en rond NH₃- en CO₂-installaties geoptimaliseerd.

Veilig werken met ammoniak in Houten (Utrecht) en op klantlocatie

Na deze training ken je de gevaren en risico's van ammoniak en CO₂. Je wordt getraind in:

  • kenmerken van ammoniak en CO₂;

  • juiste omgang met ammoniak en CO₂;

  • onveilige situaties in kaart brengen;

  • het verlenen van adequate hulp bij incidenten.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op