Onderhoud en service veiligheidsmiddelen

Het is van groot belang dat uw brandpreventie- en veiligheidsmiddelen altijd inzetbaar zijn. Wanneer u het onderhoud aan ons toevertrouwt, nemen wij uw gehele inventaris onder onze hoede en brengen dit onder in ons eigen digitale Service Management Systeem.

De servicewerkzaamheden worden per object digitaal geregistreerd, waar u als opdrachtgever ook inzicht in kunt krijgen. In ieder geval ontvangt u na afloop van het onderhoud een overzicht van de door ons gecontroleerde, gekeurde en onderhouden veiligheidsmiddelen. In dit overzicht staat ook vermeld in welke staat uw middelen verkeren. Op deze manier blijft het onderhoud van uw brandveiligheidsmiddelen overzichtelijk en actueel!

Keurmerk

Inprevo biedt een landelijke dekking voor het controleren en keuren van al uw veiligheidsmiddelen.

Onze controles voeren wij uit met ons Service Management Systeem. Dit is een digitaal planningssysteem gekoppeld aan de smartphone van de servicemedewerker (inclusief barcodescanner).

Waarom kiest u voor Inprevo?

Met ruim 30 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat u over inzetbare en wettelijk goedgekeurde veiligheidsmiddelen beschikt. Daarbij kunnen onze 15 ervaren servicemonteurs u in heel Nederland van dienst zijn, voor onderhoud en controle. Zij zijn gecertificeerd, en voorzien u van deskundig advies.

Dankzij een breed assortiment veiligheidsmiddelen is de veiligheid van uw organisatie gewaarborgd. Ook tijdens uitzonderlijke tijden kunt u op ons rekenen. We passen ons aan werk aan op de aanwezige veiligheidsvoorschriften en voorzorgsmaatregelen.

Wilt u meer informatie?