Onderhoud en service veiligheidsmiddelen.

Onderhoud en service veiligheidsmiddelen

Het is van groot belang dat uw brandpreventie- en veiligheidsmiddelen altijd inzetbaar zijn. Wanneer u het onderhoud aan ons toevertrouwt zorgen wij ervoor dat uw brandpreventie- en veiligheidsmiddelen altijd inzetbaar zijn en op de juiste momenten worden onderhouden.

Gekeurde veiligheidsmiddelen

De servicewerkzaamheden worden per object digitaal geregistreerd in ons Service Management Systeem, dit is een digitaal planningssysteem gekoppeld aan de smartphone van de servicemedewerker (inclusief barcodescanner). Hier kunt u als opdrachtgeverinzicht in krijgen.

Na het onderhoud ontvangt u een overzicht van de door ons gecontroleerde, gekeurde en onderhouden veiligheidsmiddelen. In dit overzicht staat ook vermeld in welke staat uw middelen verkeren. Op deze manier blijft het onderhoud van uw (brand)veiligheidsmiddelen overzichtelijk en actueel!

Werkwijze

Tijdens uitvoering van de controlewerkzaamheden wordt een objectenlijst opgesteld van alle te controleren middelen, dat ingezet wordt als basis voor het onderhoudsrapport en als leidraad dient voor toekomstige werkzaamheden.

In deze objectenlijst wordt per object de volgende informatie geregistreerd: middel, merk, type, bouwjaar, onderhoudsmaand, uitgevoerde onderhoudsdatum en eventuele bijzonderheden. In dit overzicht staat ook vermeld in welke staat uw middelen verkeren. Op deze manier blijft het onderhoud van uw brandveiligheidsmiddelen overzichtelijk en actueel!

Het onderhoudsrapport – inclusief objectenlijst – wordt in de vorm van een werkbon automatisch na afloop van de werkzaamheden digitaal verstrekt. Over eventuele opvolging op niet-goedgekeurde objecten (bijvoorbeeld vanwege aanvulling, herstel of vervanging van middelen), wordt met u in overleg getreden en voor zover van toepassing op offerte aangeboden.

Waarom kiest u voor Inprevo?

Met een ISO 9001 en meest recente REOB-certificering zijn wij al 30 jaar een landelijk erkende organisatie die kwaliteit garandeert en voldoet aan de laatst geldende NEN-normeringen en wettelijke verplichtingen op het gebied van veiligheid. Wij zorgen ervoor dat u over inzetbare en wettelijk goedgekeurde veiligheidsmiddelen beschikt. Daarbij kunnen onze 15 ervaren servicemonteurs u in heel Nederland van dienst zijn, voor onderhoud en controle. Zij zijn gecertificeerd, en voorzien u van deskundig advies.

Dankzij een breed assortiment veiligheidsmiddelen is de veiligheid van uw organisatie gewaarborgd. Ook tijdens uitzonderlijke tijden kunt u op ons rekenen. We passen ons aan werk aan op de aanwezige veiligheidsvoorschriften en voorzorgsmaatregelen.

Veiligheidsproducten

Kies onderstaand de gewenste categorie voor meer productinformatie.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op