BHV middelen

BHV-middelen

Voorkomen is beter dan genezen: Goed voorbereid zijn op incidenten betekent ook voldoende middelen ter beschikking. Voor een BHV-organisatie is het essentieel dat zij beschikt over de juiste hulpmiddelen om de BHV-taken te kunnen uitvoeren.

BHV-middelen en onderhoud

Hoewel geen wettelijke verplichting is gekoppeld aan het onderhoud van BHV-middelen, is het wel van belang dat er te allen tijde voldoende middelen beschikbaar zijn. Denk hierbij aan:

  • EHBO koffer, verbandmiddelen, desinfectiemiddel, schaar, pincet, pleisterautomaat etc.

  • Persoonlijke beschermingsmiddelen; wegwerphandschoenen, mondkapje voor beademing

  • AED

  • evacuatiemiddelen, blusdeken, BHV-hesjes en goed werkende portofoons

Afhankelijk van het type middel voert Inprevo jaarlijks onderhoud uit. Na afloop van de controlewerkzaamheden ontvangt u een onderhoudsrapportage van alle aanwezige middelen en – voor zover van toepassing – een vrijblijvende offerte met opvolgende werkzaamheden om de BHV-middelen weer in optimale staat te brengen.

Webshop verbandmiddelen

In onze webshop vind u een breed scala aan EHBO- en BHV-middelen die u direct kunt bestellen, uiteenlopend van verbandkoffers en pleisterdispensers tot evacuatiematrassen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s).

AED

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) maakt onlosmakelijk deel uit van de keten van overleven. Bij een zogenaamd fibrillerend hart kan, in combinatie met hartmassage en beademen, een schok toegediend door een AED om het hart weer in het juiste ritme brengen. Hierdoor heeft een slachtoffer een tot wel 80% grotere kans op overleven.

Inprevo levert verschillende merken AED’s plus de bijbehorende onderdelen (accu, electrode-pads). Wij kunnen jaarlijks een controle op uw AED’s uitvoeren.

Wij helpen u graag met het samenstellen van de juiste BHV-middelen

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op