BHV cursus Rotterdam

BHV cursus Rotterdam

Een BHV cursus in Rotterdam volgen? Inprevo BV, verspreid over maar liefst vier locaties in Nederland, biedt ruim 25 cursussen aan. Op het gebied van bedrijfshulpverlening wordt het meeste gebruik gemaakt van de BHV Basis en BHV Herhaling cursus.

Inhoud van een BHV cursus

Als BHV’er binnen een bedrijf of organisatie wordt er een beroep op je gedaan bij incidenten of noodsituaties. Door het verlenen van eerste hulp, het begeleiden van een ontruiming of zelfs het blussen van een (beginnende) brand, draag je bij aan de veiligheid van alle aanwezigen in het gebouw. Vandaar dat deze onderdelen ook terugkomen in een BHV cursus in Rotterdam, maar ook op onze andere locaties.

Onze BHV cursisten worden getraind in:

  • Levensreddende Eerste Hulp (LEH), inclusief reanimatie en het gebruik van een AED

  • Brandbestrijding en Ontruiming, zoals het gebruik van blusmiddelen en de voorbereidingen van een ontruiming

Scenariobased trainen

Centraal binnen onze cursus staat het scenariobased trainen. Dit betekent dat de hoeveelheid theorie tot een minimum wordt beperkt. Er worden realistische scenario’s gecreëerd waarbij de cursisten aantonen of zij adequaat met deze situaties om kunnen gaan. Dit biedt bovendien de mogelijkheid om op specifieke risico’s in te gaan die van toepassing zijn op een bedrijf of organisatie.

Wilt u een BHV cursus in Rotterdam volgen? Onze cursussen worden gegeven op onze locatie dicht in de buurt bij industriegebied Charlois. Deze is dus erg makkelijk te bereiken. Bekijk een actueel overzicht van onze cursussen om een geschikte cursus te vinden. Hierbij zijn direct alle beschikbare data te bekijken en kunt u zich digitaal inschrijven!

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op