Fluorvrije Schuimblusser

Fluorvrije Schuimblusser

Vanuit de Europese Unie is er wetgeving in de maak met betrekking tot fluorhoudend (PFAS) blusschuim. Wij bieden een biologisch afbreekbaar alternatief voor een PFAS vrije toekomst, de fluorvrije schuimblusser Greenfoam.

Neem contact op

Schuimblusser Greenfoam AB- permanente druk - Fluorvrij

De schuimblusser Greenfoam is zeer geschikt voor het blussen van de meest voorkomende typen branden, zoals branden in de brandklasse A ( brand van vaste stoffen) en brandklasse B (brand van vloeibare stoffen).

Fluorvrij sproeischuimblussers

De Greenfoam sproeischuimblussers zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van milieuvriendelijke brandbestrijding. Deze blusser in het bijzonder bevat geen fluor bestandsdelen in het schuimvormend middel, waardoor deze volledig biologisch afbreekbaar is. Het is daarmee een ecologisch verantwoord alternatief voor een PFAS-vrije toekomst.  

  •  Inprevo private label brandblusser, goedgekeurd door KIWA Nederland;

  • AB schuimblusser, geschikt voor het blussen van vaste stoffen en vloeistoffen;

  • Niet geleidend, geschikt voor het blussen van elektrische branden tot 1000V;

  • Inclusief NEN-2559 keuringssticker door een erkend REOB-gecertificeerde keurmeester met een geldigheidsduur van 1 jaar;

  • Fluorvrij;

Wetgeving, PFAS vrije schuimblussers

Vanuit de Europese Unie is er wetgeving in de maak met betrekking tot fluorhoudend (PFAS) blusschuim. Met als doel een totaalverbod op PFAS-houdende blusmiddelen. Echter zal er een uitfaseringsperiode van enkele jaren volgen. Vooruitlopend op dit verbod biedt Inprevo nu ook fluorvrije blussers aan, zodat u nu al de mogelijkheid heeft om over te stappen.
Wilt u meer weten over de wetgeving en uitfaseringsmogelijkheden. Hier leest u meer.

Wilt u overstappen op de Greenfoam schuimblussers? Laat het ons weten! Dan bespreken we samen met u hoe de overstap eruit zal gaan zien.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op