Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 61 61 400

Nieuwbouw en verbouw advies brandveiligheid

Doordachte en verantwoorde brandveiligheidsoplossingen

Nieuwbouw- en verbouwadvies brandveiligheid

Is mijn vastgoed of ontwerp brandveilig en voldoet het aan de daaraan geldende wet- en regelgeving? Het antwoord op deze vraag is vaak niet meteen te geven. Een web van brandveiligheidsvoorschriften openbaart zich waardoor het voor een gebouweigenaar vaak niet duidelijk is of zijn gebouw voldoet aan de brandveiligheid. Wij adviseren onze opdrachtgevers doeltreffend, voor zowel bestaande als nieuwe huisvesting.

OFFERTE AANVRAGEN

 

Een passende oplossing voor uw brandveiligheidsvraagstukken

Inprevo adviseert bedrijven, instellingen en overheden op het gebied van brandveiligheid. Van MKB bedrijven tot grote vastgoedeigenaren, beheerders en gebruikers. We doen dit voor bestaande vastgoedportefeuilles, nieuwbouw en verbouw. Of het nu gaat om bouwkundige, installatie technische of organisatorische zaken, Inprevo heeft voor ieder brandveiligheidsvraagstuk de juiste adviseur in huis. Wij zijn bekend met de werkwijzen van de overheid en staan u bij in vergunningstrajecten. Ook voor diverse berekeningen m.b.t. brandveiligheid kunt u bij Inprevo terecht, zoals een brandoverslagberekening of een vuurlastberekening.

Wij adviseren vanuit het perspectief van de opdrachtgever. Onze werkwijze en benadering van brandveiligheidsvraagstukken leidt tot de best passende oplossing:

  • die voldoet aan de wet- en regelgeving conform het Bouwbesluit 2012;
  • kostenefficiënt is;
  • een brandveilige situatie oplevert passend bij de wensen van onze opdrachtgevers.

Hierbij kijken wij ook samen naar aspecten als het beperken van materiële schade en het borgen van de bedrijfscontinuïteit. Oftewel; wij zorgen voor doordachte en verantwoorde brandveiligheidsoplossingen! Onze consultants staan u graag te woord.

Offerte aanvragen

 

Gerelateerde diensten