Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 61 61 400

Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over Inprevo.

Hoe betrekt u als verhuurder uw huurders bij de brandveiligheid?

Als woningcorporatie doet u er alles aan om uw woningvoorraad brandveilig te maken en te houden. Het gedrag en de kennis van uw huurders zijn naast alle bouwkundige en installatietechnische voorzieningen van grote invloed op de mate van brandveiligheid. Het merendeel van alle branden heeft een oorzaak in menselijk gedrag.

Door uw huurders proactief te informeren, worden kennis en brandveiligheidsbewustzijn bijgebracht die het gedrag positief kunnen beïnvloeden. Door middel van het geven van voorlichtingsbijeenkomsten, kunt u uw bewoners informeren. Op deze wijze geeft u vanuit uw zorgplicht invulling aan het verkleinen van de kans op brand en het beperken van de gevolgen van brand.

Wij helpen u graag om uw huurders bij de brandveiligheid te betrekken. Dit doen wij door relevante informatie op te halen en deze op een overzichtelijke, maatwerkgerichte en begrijpelijke manier aan de bewoners te presenteren. Wilt u in samenwerking met Inprevo een voorlichtingsbijeenkomst organiseren? Neem contact met ons op.

Meer informatie

 

Gerelateerde nieuwsitems