Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 61 61 400

Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over Inprevo.

UPDATE: Maatregelen Inprevo omtrent coronavirus

In navolging op het voorgaande bericht van 18 maart:

 

Op maandagavond 23 maart heeft de rijksoverheid de maatregelen aangescherpt om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Zo zijn alle bijeenkomsten tot 1 juni verboden, ook met minder dan 100 mensen.

 

Deze aangescherpte maatregel heeft alleen betrekking op de bijeenkomsten en evenementen waarbij de afstandsregel van 1,5 meter niet te handhaven is zoals festivals en concerten, e.d. Volgens de rijksoverheid zijn bedrijven zoals de onze, verplicht zich te houden aan de tot 6 april opgelegde maatregelen.  

Wanneer er meer bekend is over de maatregelen voor het bedrijfsleven, informeren wij u welke noodzakelijke beslissingen wij nemen.

 

De gezondheid en de veiligheid van onze cursisten en medewerkers staan bovenaan. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via 088 – 61 61 400 of via info AT inprevo DOT nl.

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Woensdag 18 maart 2020

 

De afgelopen weken heeft Inprevo diverse voorzorgsmaatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen en om trainingen te blijven verzorgen.

 

Op basis van de laatste ontwikkelingen passen wij onze dienstverlening aan, in ieder geval tot maandag 6 april 2020. Graag informeren wij u over de aanpassingen.

 

Inprevo bedient vele klanten in diverse sectoren. Van sommige bedrijven en organisaties begrijpen wij dat het van essentieel belang is dat hun mensen getraind worden of blijven. Dit is nodig omdat ze bijvoorbeeld voorbereid moeten worden op hun veiligheids- en zorgtaken of omdat ze compliant moeten blijven. Ook, of misschien wel juist, ten tijde van het coronavirus.

 

Om deze organisaties tegemoet te komen, houden wij onze oefencentra open maar wel op kleine schaal. Tevens zullen wij trainingen verzorgen op klantlocatie voor die klanten voor wie het cruciaal is om een training door te laten gaan. Wel geldt bij al onze trainingen een zeer strikt veiligheidsprotocol en een zeer aangepast trainingsprogramma want wij kunnen niet alle handelingen trainen. We volgen hierbij alle voorschriften van het RIVM en de NRR. Zo zullen wij bijvoorbeeld kleinere groepen hanteren (en ons houden aan de minimale afstand van 1,5 meter), geen fysiek contact hebben, de groepen ruim verdelen over de locatie en in verschillende shifts gebruik maken van cateringvoorzieningen. Alle andere trainingen gepland tot 6 april worden verplaatst naar een later moment. De collega’s van Customer Care nemen contact met u op om de wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bekijken.

 

De gezondheid en de veiligheid van onze cursisten en medewerkers staan bovenaan. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via 088 – 61 61 400 of via info AT inprevo DOT nl.