Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 088 - 61 61 400

Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over Inprevo.

Waarom moet u uw AED-apparaat vervangen?

U staat er misschien niet bij stil, maar een AED (Automatische Externe Defibrillator) heeft een beperkte levensduur. Omdat een AED een forse investering is, wilt u deze niet te vroeg vervangen. Tegelijkertijd wilt u dat het in een acute situatie direct en probleemloos kan worden ingezet.

 

 

Aandachtspunten AED

Ook een AED die nooit is gebruikt, is aan slijtage onderhevig. Hieronder vertellen wij u waarom u een AED dient te vervangen:

1. Betrouwbaarheid elektronica
Een AED bevat gevoelige elektronica. Veroudering en externe factoren kunnen ervoor zorgen dat de betrouwbaarheid van de elektronica in de AED afneemt.
2. Capaciteit interne accu
Een AED heeft zowel een vervangbare accu als een interne accu. De accu geeft uiteindelijk de schok af. Door veroudering neemt de capaciteit langzaam af van en zal de AED steeds iets minder sterke schok af kunnen geven bij een reanimatie.
3. Vervangingsadvies
Het advies vanuit leveranciers is om de AED na 10 jaar te vervangen.

AED-apparaat vervangen in Rotterdam, Houten, Amsterdam of Goes?

Wilt u meer weten over (de vervanging van) een AED? Neem contact met ons op via uw contactpersoon binnen Inprevo of via onderstaande button. bekijk tegelijkertijd onze laatste aanbiedingen en kortingen op AED-apparaten in uw omgeving.